Novice

Hiter vpogled v novo družino Smart

Poletje je očitno namenjeno izzivanju, tudi med avtomobilisti. Daimler je s tem namenom objavil video napovednik za urbano družino Smart.


Do sedaj so se pri znamki močno trudili z uvajanjem raznolike palete modelov, kot so bili na primer Crossblade Speedster v 2002, Smart Roadster v 2003 in Forfour v 2004, a so na koncu bolj ali manj pristali le na enem, ki se je dejansko prodajal: Fortwo. Po napovedih izvršnega direktorja Daimlerja naj bi se to močno spremenilo.

Po dolgem nizu konceptnih avtomobilov bo znamka Smart na letoškem pariškem avtomobilskem salonu oktobra predstavila novo družino mestnih vozil, predvidoma tako dvo- kot štirivratno izvedbo. Modeli so zasnovani na skupni platformi z novim Renaultom Twingo in pozicionirani glede na mali trojček, Toyoto Aygo, Citroëna C1 in Peugeota 108.

Kako uspešen bo Daimler pri realizacijih svojih načrtov, bomo videli v bližnji prihodnosti, do takrat pa si lahko ogledate kratek video z opisom evolucije obikovanja in nekaj hitrimi vpogledi v detajle končne izvedbe.

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog. Foto: YouTube Daimler)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Odprtokodni Linux prihaja v vozila
Tudi Opel Corsa razkrita že pred Parizom