Novice

Kako ne vlečemo plovil iz vode

Vsake toliko časa med prebiranjem novic naletimo na posnetke nesrečnežev, ki se na večini nerazumljiv način lotijo upravljanja s svojim vozilom.

Ste se na morju, med pitjem hladnega piva na terasi v marini, kdaj spraševali, zakaj je tam vedno vsaj eno omizje lokalcev, ki z enim očesom budno spremljajo dogajanje na in ob vodi? Verjemite, če so tam vsak dan, vidijo marsikaj zanimivega. In si zapomnijo slikovite zgodbe za dolge pogovore po koncu turistične sezone.

Vleka plovila iz vode je za nekatere enostavna rutina. Kot za večino stvari, si lahko na YouTubeu celo ogledate kopico posnetkov, kako se je lotite. Zagotovo ne tako, da v vleko vključite še en SUV in na vso moč pritisnete stopalko na plin.

Po svoje sta imela dva vpletena voznika kar srečo, česar ne bi mogli reči za tretjega, ki se je s svojim pick-upom znašel na napačnem mestu ob napačnem času. To bo zanimiv zavarovalniški zapisnik.

Avtomobilizem.com (Vir: Jalopnik. Foto: YouTube)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Kako ne vlečemo plovil iz vode"


zoranv12
9 leta 9 meseci nazaj

v bistvu je tale prispevek beden; Nima veze, koliko terencev ga je vleklo, če ni kljuke zataknil…To je problem. Ne tisto spredaj. Mislim pa, da plovila ne moreš zavarovati za uporabo na cesti, tako da zavarovalnici ne bodo razlagali kaj in kako.

 
Nagrada Red Dot – Škoda Rapid Spaceback pospešila utrip oblikovalskih src
Nissan prilagaja brezstopenjski CVT