Novice

Kia razkriva notranjost koncepta Telluride

Kia je v javnost poslala še drugo fotografijo koncepta, ki bo luč sveta ugledal na avtomobilskem salonu v Detroitu, in razkrila ime: Telluride.

Koncept korejskega proizvajalca vozil ponuja predogled prihajajočega prestižnega športnega terenca, ki bi lahko imel veliko skupnega z napovedanim terenskim izdelkom samostojne znamke Genesis. Z novo fotografijo je Kia omogočila prvi vpogled v potniško kabino, ki se pohvali z dvema digitalnima zaslonoma. Prvi služi kot zabavnostno središče, drugi pa zamenjuje običajne analogne merilnike. Vidimo lahko še klimatsko napravo, ki jo upravljamo preko vmesnika na dotik, in dvokraki volanski obroč.

V uradni izjavi je Kia razkrila, da študija premika meje tehnologije in prestiža z unikatnim sistemom, namenjenim zdravju in dobremu počutju v potniški kabini. Med pomembne novosti sodijo tudi nekateri elementi, ki so jih prvič izdelali s pomočjo 3D tiskalnika in dodajo edinstven moderen dizajn armaturni plošči, panelom vrat in volanskemu obroču.

Zunanji videz koncepta Telluride je pred nekaj dnevi napovedala prva računalniško ustvarjena fotografija. V svetu, kjer prevladujejo zaokrožene linije, se Telluride ponaša z mišičasto škatlasto obliko in zadaj vpetimi vrati.

Avtomobilizem.com (Vir: Kia, Carscoops. Foto: Kia.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Renault-Nissan do leta 2020 z desetimi samovozečimi modeli
Prisilno polnjeni motorji za novo generacijo Honde Civic