Novice

Lexus bo v Pariz pripeljal LC Yellow Edition

Medtem ko so nekateri veliki avtomobilski igralci napovedali izostanek z letošnjega avtomobilskega salona v Parizu, bo Lexus tam razstavil vse svoje aktualne modele. Mednje bo uvrstil tudi LC Yellow Edition, posebno rumeno izpeljanko kupejevskega LC-ja.

Pred septembrsko predstavitvijo je Lexus posredoval javnosti prve fotografije in podatke o posebni izpeljanki LC. Različica Yellow Edition bo na voljo z obema motorizacijama, LC 500 in LC 500h.

Lakirana je v ekskluzivni rumeni barvi Flare, postavljena na 21-palčna kovana kolesa, zunaj pa ima primaknjene tudi elemente iz ogljikovih vlaken na strehi ter v aktivnem spojlerju na zadku, ki se privzdigne iz ležišča pri hitrostih nad 80 km/h.

Rumena tema se nadaljuje v kabini s kontrastnimi vložki na oblogah vrat, jasno ne manjkata niti alkantara na stropu in svetlo usnje na sedežih s kontrastnimi šivi v temni barvi. V vse možne smeri električno nastavljivi sedeži s spominom, projicirni zaslon, na zaslonu izrisani merilniki in premium ozvočenje Mark Levinson Reference so primaknjeni serijsko.

Med tehničnimi bonbončki se najdejo progresivni volan, štirikolesno krmiljenje, zapora diferenciala Torsen in voznodinamični sistem Dynamic Handling. Skupno vsem je, da jih je treba v običajnih Lexusih LC doplačati v paketu LC Sport+, tu pa so, kot vse ostalo našteto, primaknjeni serijsko.

O cenah za posebno izvedenko še molčijo, zagotavljajo pa, da nam jih bodo zaupali najkasneje v Parizu. Začetek prodaje je napovedan za letošnjo pozno jesen.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Lexus.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Seat Arona in Ibiza z digitalnim sklopom merilnikov
Magneti Marelli načrtuje prevzem podjetja SmartMeUp