Novice

Lok, ki bo povezoval Jaguar in Land Rover

Skupina Jaguar Land Rover (JLR), ki združuje znamki Jaguar in Land Rover, pričenja z obsežno prenovo svojih prodajnih salonov. Nova celostna podoba, ki so so poimenovali »Arch«, oziroma »lok«, bo globalna ter obvezna za vse njihove prodajalce obeh znamk.

S pomočjo nove celostne podobe želijo združiti obe znamki pod eno streho, zaradi česar bi postali še bolj konkurenčni v tekmi z ostalimi premijskimi proizvajalci. Novi prodajni saloni bodo namestili obe znamki v dveh ločenih prostorih, ki bosta povezana z enotnim vhodom s steklenimi vrati. Zunanjost JLR prodajaln bo odeta v prepoznaven odtenek t.i.. sončno sive barve, pri čemer se bosta posamezna salona ločila zgolj po napisih nad njima (Jaguar oziroma Land Rover).

Joe Eberhardt, vodilni mož obeh znamk v ZDA, ob tem dodaja, da bo trgovce preko luže sama investicija stala med 100 ter 220 ameriškimi dolarji na kvadratni meter, pri čemer bo pri stroških odvisno ali gre za renovacijo obstoječih salonov ali za novogradnjo. Od preteklih investicij trgovcev v mreži je tudi odvisno, kdaj od njih pričakujejo izpolnitev zaveze v obliki spremenjene celostne podobe. Celotna transformacija salonov naj bi se predvidoma zaključila v petih do sedmih letih. Prvi salon v ZDA, ki bo doživel omenjeno renovacijo, bo detajlno prenovljen nekdanji Nissanov salon v mestu Darien, ki ga bodo odprli že čez nekaj mesecev.

Avtomobilizem.com (Vir: Autonews. Foto: SRA-Architects.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Samodejno driftanje, ki bo navdušilo opazovalce
Nemške železnice ukinjajo avtovlake