Novice

Mitsubishi v Tokio z novim priključno-hibridnim konceptom

Frankfurt je ravno dobro zaprl svoja vrata, zato so vse oči že uperjene proti Tokiu, kjer se vrata salona odpirajo konec meseca oktobra. Tam bo tudi Mitsubishi z novim konceptom, kot kaže športnega terenca.

 

O njem Japonci v tem trenutku niso povedali prav veliko. Gnal naj bi ga manjši priključno-hibridni pogon, kot smo ga vajeni v njihovih obstoječih modelih, a bo vseeno zagotovo štrikolesno gnan. Pri tem sklepamo, da bo koncept mersko nekaj manjši, recimo vsaj na ravni ASX-a ali morda še razred pod njim, vsekolesni pogon pa bo v resnici zagotovljen s pomočjo elektromotorja na zadnji osi.

Priložena prva fotografija oblikovne študije razkriva nekaj, kar deluje na prvi pogled kot detajl zadnjega dela v pogledu od strani. Ta razkriva razdeljen zadnji del strehe s skupno štirimi, kot je videti, ventilatorji ali njim podobnimi elementi na njih.

Za dodatne podrobnosti bo treba počakati še na morebitne nove fotografije podrobnosti modela, dokončno pa nam ga bodo vsekakor razkrili predzadnji teden v oktobru, ko odpre svoja vrata salon v Tokiu.

Avtomobilizem.com (Vir: Motor Authority. Foto: Mitsubishi.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prvi mož Audija bo prišel iz konkurenčnega BMW-ja
Še vsaj desetletje do širše rabe avtonomnih vozil