Novice

Na počitnice v stilu

Nemško podjetje Vario Mobil, znano po proizvodnji izjemno luksuznih avtodomov, je predstavilo novost v ponudbi, ki bi znala navdušiti celo največje nasprotnike tovrstnega preživljanja dopustniških dni. Model Signature 1200 Landyacht je namreč dolg kar 12 metrov in stane vrtoglavih 773.500 evrov!

Najnovejši Variov avtodom Signature 1200 Landyacht je zasnovan na Mercedes-Benzovem tovornem Actrosu in tehta kar 26 ton. A 12-metrska »jahta na kolesih«, ki se ponaša z zračnim vzmetenjem, najsodobnejšimi varnostnimi asistenčnimi sistemi ter 530-»konjskim« dizelskim agregatom pod motornim pokrovom, ponuja potnikom izjemno luksuzno opremljeno notranjost ter celo garažni boks, v katerem je dovolj prostora za Mercedes-Benz SLC ali pa brezstrešnega Minija.

V avtodomu, ki se ponaša z ročno izdelano notranjo opremo, je dovolj prostora za 4 do 6 potnikov, ki imajo na voljo izjemne bivalne elemente. Med slednjimi je mogoče najti izjemno udobne usnjene sedeže, dekor iz orehovega furnirja, najsodobnejše kuhinjske elemente ter celo pralno-sušilni stroj. Eden najprestižnejših avtodomov na tržišču se hkrati ponaša s kar 600-litrskim shranjevalnikom vode ter ozvočenjem Bose.

Saj razumete, tovrsten luksuz ima seveda tudi svojo ceno – Variov Signature 1200 Landyacht stane kar 773.500 evrov.

Avtomobilizem.com (vir: Motor Talk. Foto: Vario Mobil.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Audi A8: nič ni prepuščeno naključju
Toyotinih 100 milijonov dolarjev za tehnološke startupe