Novice

Naslednja pariška premiera: Mercedes AMG GT C

Na spletu se je pričela nova serija napovednikov, kot uvod v prihod roadsterske različice Mercedes-AMG GT C, ki se bo jeseni pridružila najhitrejšemu družinskemu članu AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R je bil predstavljen konec letošnjega junija  v okviru festivala hitrosti Goodwood, že kmalu po razkritju zveri Zelenega pekla pa se je na spletu znašel terminski načrt novosti proizvajalca do konca naslednjega leta.

V kratkem video napovedniku je vidna silhueta roadsterja, pri katerem bo fiksno trdo kupejevsko streho nadomestila električno pomična mehka platnena streha. Na podlagi najnovejših vohunskih fotografij mediji napovedujejo, da naj bi bila odprtina prtljažnega prostora nekoliko širša, da bi vanj lahko spravili zloženo streho. Zadnji odbijač naj bi bil bolj podoben tistemu na modelu GT R, kar naj bi predstavljalo svojevrsten signal, da bo družina GT C močnejša od GT S, a še vedno pod trenutno najmočnejšim GT R

Glede na izkušnje s postopnimi razkrivanji modelov, bomo najverjetneje vse podrobnosti o roadsterju, ki naj bi bil naprodaj že v prvi polovici leta 2017, izvedeli še pred pariškim avtosalonom.

Avtomobilizem.com (Vir: Motor1. Foto: Mercedes-AMG.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Opel bo okrepil še Karla
Izpopolnjen Teslin sistem samodejne vožnje