Novice

Nov Toyotin salon v Celju

AC Fri-Mobil d.o.o., je razširil svojo ponudbo v segmentu prodaje novih vozil. Poleg servisne dejavnosti so na včerajšnji prireditvi uradno odprli še prodajni salon blagovne znamke Toyota.

Salon Toyota AC Fri-Mobil na Dečkovi cesti 43 v Celju je po razširitvi velik 320 m2. V podjetju je zaposlenih 9 ljudi, med njimi dva prodajalca in trije mehaniki. 

Na odprtju sta navzoče nagovorila Zdenko Fridau, direktor AC Fri-Mobil d. o. o. in Akira Kimura, predsednik uprave Toyota Adrie, d. o. o.. 

»Danes je velik dan. Uspeli smo pregnati temne oblake in spet jasno pogledati v prihodnost. Ponosni smo, da smo postali nov Toyotin partner. Vabim vas, da to v današnjem popoldnevu skupaj proslavimo. Dobrodošli!“ je dejal Zdenko Fridau.

Akira Kimura je ob odprtju salona navzočim povedal: »Pri Toyoti sta v ospredje postavljena razvoj novih tehnologij in družbena odgovornost. V imenu Toyote Adria, d.o.o., mi je v posebno zadovoljstvo in veselje, da danes odpiramo novi pooblaščeni prodajni salon Toyote AC Fri-Mobil d. o. o. Veselimo se dobrih prodajnih rezultatov in vam želimo veliko uspeha pri poslovanju in krepitvi prepoznavnosti Toyote v Celju.«

Po svečani otvoritvi salona in prerezu traku je sledil kulturni program in pogostitev. V kulturnem programu so nastopili plesalka, japonski baletnik, samuraji s plesno točko, kasneje pa so se nadaljevale delavnice origamija in kaligrafije. Otvoritev sta obiskala tudi Toyotina ambasadorja Dejan Zavec in Miran Stanovnik, ki je obiskovalce zapeljal po off-road poligonu.

Vir: Toyota Adria, Fotografije: Gašper Pirman

Mnenja uporabnikov

3 komentarjev za "Nov Toyotin salon v Celju"


Kohec
8 leta 10 meseci nazaj

Do konca nesposobni mehaniki – do sedaj so šraufali samo stare Daewoje, o Toyoti nimajo pojma, naredijo več škode kot koristi. Mojega avta ne bodo videli nikoli več, raje ga peljem na konec sveta kot pa k njim.

Daedalus
9 leta 9 meseci nazaj

Kake šmekerancije in preserancije za en j***n avtosalon odpret…fak. 😀

bucko_99
9 leta 9 meseci nazaj

Upam da prodajalci niso isto kot so bili pri Avtu Celje= nesposobni prisluhniti kupcu.

 
Prihaja Audijeva hibridna ofenziva
Prenova modelov BMW Motorrad za modelno leto 2015. Posebni model K 1300 S Motorsport.