Novice

Nova mobilna aplikacija za člane kluba OMV Smile & Drive

Nova brezplačna mobilna aplikacija bo članom kluba Smile & Drive še olajšala zbiranje in koriščenje točk zvestobe in jim hkrati prinesla še številne dodatne ugodnosti. Ob prvi uporabi virtualne kartice člani do konca avgusta prejmejo 50 točk.

OMV Slovenija je predstavil mobilno aplikacijo za pametne telefone z operacijskima sistemoma iOS in Android, namenjeno članom kluba zvestobe OMV Smile & Drive.

S pomočjo nove aplikacije bodo uporabnikom na voljo vse informacije o aktualnih ponudbah in ugodnostih kluba.

Ena izmed številnih prednosti aplikacije je enostavna identifikacija članstva s črtno kodo (virtualno kartico), ki jo lahko člani uporabljajo namesto plastične kartice zvestobe. Hkrati lahko uporabniki aplikacije kadarkoli in kjerkoli preverijo vse ugodnosti Kluba Smile & Drive in stanje svojih točk. Obenem aplikacija ponuja tudi ekskluzivne mobilne ponudbe, ki jih uporabniki lahko izkoristijo ob naslednjem obisku bencinskega servisa, iskanje najbližjih bencinskih servisov OMV z navigacijo in neposreden kontakt s klicnim centrom za pomoč članom kluba. Za vse, ki še niso člani kluba, je na voljo tudi registracija prek aplikacije.

Z novo storitvijo se želi OMV Slovenija še dodatno približati željam in potrebam svojih članov. Brezplačno aplikacijo si lahko na svoj mobilni telefon naložite na Google Play in App Store.

Vir: OMV

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
‘Nagrada zelena mobilnost’ 2014: BMW zmagal v šestih od sedmih kategorij.
Volvo XC90 bo najmočnejši in najčistejši SUV