Novice

Nova Subaru Impreza bo razkrita v New Yorku

Medtem ko pri japonskem specialistu za štirikolesno gnane avtomobile že nekaj časa napovedujejo novo generacijo Impreze, naj bi jo sedaj končno pokazali svetovni javnosti. Na ogled javnosti naj bi bila prvič še ta mesec na avtomobilskem salonu v New Yorku.

Pri Subaruju napovedujejo novo Imprezo skoraj že pol leta ter so v tem času pokazali tri različne karoserijske koncepte – na tokijskem salonu petvratno kombilimuzino, v Los Angelesu limuzino ter na ženevskem salonu še crossover XV. Z omenjenimi koncepti so pokazali oblikovne smernice znamke iz Tokia, ki nakazujejo precej bolj aerodinamične in dinamične linije.

Japonci so pred samim odkritjem nove Impreze še precej skrivnostni, pri čemer so pokazali zgolj detajl njenega sprednjega dela, ter dodali, da bo prihajajoča generacija, ki bo slonela na povsem novi globalni platformi, povsem drugače oblikovana, a bo vseeno ohranila prepoznavno Subarujevo tehnologijo (simetrični štirikolesni pogon). Ostali tehnični podatki bodo znani 23. marca, ko jo bodo pokazali na avtomobilskem salonu v največjem mestu Združenih držav Amerike.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Subaru.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Peter Podlunšek pripravljen na boj z elito
Lamborghini buri domišljijo z obnovo prvotne Miure SV