Novice

Novi Mercedes-Benz GLC Coupe zapeljal na slovenske ceste

Novi Mercedes-Benz GLC Coupe združuje dinamični videz športnega terenca in kupejevsko zasnovo ter ponuja osvežen nabor sodobnih tehnologij.

Mercedes-Benz GLC Coupe dopolnjuje ponudbo modelov GLC za ljubitelje kupejevskih zadkov. Prenova mu ob ohranitvi izrazitih oblikovnih razmerij prinaša spremenjeno zasnovo sprednjega dela z večjimi režami hladilnika, ostrejšo obliko sprednjih žarometov in novo oblikovanih odprtin za zajem zraka.

Elektrificirane pogonske opcije

V notranjosti ponuja pričakovano mero prestiža, ki je serijsko na voljo v okviru opreme Avantgarde. Ta vključuje notranje obloge in sedežne prevleke iz kakovostnih materialov ter izboljšano protihrupno izolacijo. V kombinaciji zExperience MB GLC Coupé in Lech 2023 Experience MB GLC Coupé in Lech 2023 digitalno instrumentno ploščo bo najnovejša generacija informacijsko-multimedijskega sistema MBUX z zaslonom velikosti 11,9 palcev, številnimi novimi funkcijami in celozaslonsko navigacijo. Na voljo bo najnovejša generacija paketa asistenčnih sistemov Driving Assistance Plus z dodatnimi funkcijami, vključno z aktivnim sistemom za ohranjanje razdalje Distronic in asistentom za krmiljenje, sistem Guard 360°pa ob uporabi vrste tipal in kamer zagotavlja pregled nad okolico vozila.

Na voljo bo širok nabor bencinskih in dizelskih motorjev v kombinaciji s tehnologijo blagega hibrida ter priključno-hibridni pogonski sklopi, ki v kombinaciji z baterijo uporabne kapacitete 31,2 kWh omogočajo več kot 100 kilometrov električne vožnje do hitrosti 140 km/h. Vse pogonske opcije so na voljo izključno v kombinaciji s samodejnim menjalnikom 9G-Tronic in štirikolesnm pogonom 4Matic.

Novi Mercedes-Benz GLC Coupe je že na voljo v slovenskih prodajnih salonih znamke Mercedes-Benz. Zanj bo potrebno odšteti najmanj 68.700 evrov (vstopna različica GLC Coupe 200 4Matic), medtem ko se cene najbolj zmogljive različice GLC Coupe 400e 4Matic pričnejo pri 86.700 evrih.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Mercedes-Benz.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
“Made in Europe” za električno Hyundai Kono
Volvo EM90 bo kot skandinavska dnevna soba na kolesih