Novice

Novi Nissan Juke: revolucija v segmentu B. Ponovno.

Potem, ko je pred nekaj več kot tremi leti postavil nove temelje med terenskimi vozili v segmentu B, je inovativni Juke pripravljen še povečati svojo prednost s popolnoma prenovljenim modelom. Novi Juke s svojo edinstvenostjo in izjemno originalnim dizajnom potrjuje Nissanovo neprekosljivo prednost na tržišču terenskih vozil – s pomočjo svojih razburljivih in inovativnih tehnologij in oblikovalske zasnove.

S presunljivim dizajnom in napredno tehnologijo je postal Juke eden izmed vodilnih tekmecev na trgu terenskih vozil iz segmenta B. Juke je s kombinacijo izrazito samosvojega sloga, izjemnih voznih lastnosti in vrhunsko opremljene notranjosti v rekordnem času našel ogromno količino kupcev in z lahkoto zasenčil svoje konkurente.

Zdaj je v skladu z Nissanovo ustaljeno prakso stalnega razvoja napočil čas za novo poglavje v zgodbi o Jukeu. Po tem, ko se je s svojevrstno kombinacijo dizajna športnega avtomobila in športnega terenca uveljavil kot edinstven avtomobil na rastočem trgu terenskih vozil v segmentu B, je novi Juke vnovič pripravljen dokazati svojo prevlado v segmentu, ki ga je sam ustvaril.

Kot ugleden pionir na področju dizajna je novi Juke obogaten z vrsto oblikovalskih dopolnitev, z novimi motorji in tehnologijami ter z obsežnim programom za osebno prilagoditev.

Spremembe so velikopotezne in vključujejo: nov dizajn sprednjega in zadnjega dela s poudarjeno uglajenostjo in športnimi detajli, nov bencinski motor manjše gibne prostornine s turbopolnilnikom DIG-T 115, ki zagotavlja boljše lastnosti ter manjšo porabo in emisije, obnovljeni motor DIG-T 190, možnost osebne prilagoditve, napredno opremo z novim avdio sistemom, voznikovim vmesnikom za upravljanje NissanConnect zadnje generacije, Nissanovim varnostnim sistemom Safety Shield, Nissanovim sistemom dinamičnega nadzora, kakor tudi novo stekleno panoramsko streho, ki jo je mogoče odpreti.

Prostornina prtljažnika pri modelih s pogonom na sprednji kolesi je bila s predelavami povečana za 40 % (do 354 l). Z novim programom za osebno prilagoditev, ki je znan pod imenom Nissanov oblikovalski studio ter vključuje široko paleto barv in dekorativnih detajlov tako zunaj kot znotraj vozila, lahko zdaj lastniki resnično vdahnejo osebno noto dizajnu svojega Nissana Juke.

Spremembe in dodatki za novi Juke bodo pospešile rast prodaje Nissanovega drugega najbolj priljubljenega modela v Evropi ter mu pomagali ponoviti izjemen uspeh, ki ga je dosegel večji brat Qashqai.

Juke je k blagovni znamki pritegnil velik krog novih kupcev, kar je za Nissan izjemno pomembno. Kar 82 odstotkov jih je bilo namreč prodanih novim Nissanovim kupcem in Juke je tako postal model, ki je privabil največ novih kupcev ter z lahkoto presegel povprečje v razredu B, saj so številni kupci pred tem vozili avtomobile višjega razreda.

Vir: Nissan

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Še bolj učinkovit in dinamičen: novi Porsche Cayenne
Kdaj »umrejo« avtomobili?