Novice

Opel Corsa predpremierno v Sloveniji

Včeraj nas je med druženjem na poligonu varne vožnje na Vranskem presenetila tudi posebna gostja, Lorella Flego, ki je imela čast zbranim avtomobilističnim novinarjem razkriti novo generacijo Opel Corse.


Corsa na rdeči preprogi, v njej pa Lorella, ki je pri nas znana kot poznavalka modnih trendov. Po njen besedah je tudi najnovejši Oplov model, za katerim so se v predhodnih štirih rodovih ozirali tako moški kot tudi ženske, na predpremiero prišel odet v primerno modno zimsko črno-rdečo barvno kombinacijo.

Opel Corso smo si v živo sicer že lahko ogledali v začetku oktobra v Parizu, a je bil včerajšnji obisk prijeten opomnik, da je pred vrati tudi njen slovenski začetek prodaje, ki ga pri Oplu napovedujejo že pred koncem letošnjega leta, medtem ko naj bi se kupci prvih dobav razveselili v začetku naslednjega leta.

Corsa E bo, enako kot njena predhodnica, k nam prišla s proizvodnih trakov v Eisenachu in Zaragozi. Na včerajšnjem dogodku pa je Borut Gazvoda, direktor znamke Opel v Sloveniji, med drugim povedal: »Ima vse potrebno, da postane priljubljena med kupci tega segmenta: privlačno obliko z učinkovito izrabo prostora ob kompaktnih zunanjih merah in z višjim nivojem udobja, moderne sisteme podpore in pomoči vozniku ter nove pogonske agregate na čelu z novimi litrskim trivaljnikom.«

Besedilo: Urška Radolović. Foto: Gašper Pirman, Urška Radolović.

Mnenja uporabnikov

4 komentarjev za "Opel Corsa predpremierno v Sloveniji"


gecco
9 leta 5 meseci nazaj

Moram sprobati tale litrski trivaljnik

9 leta 5 meseci nazaj

tomzzi, ampak tega nekateri ne zastopijo 😉 Podobno kot pri Golfu zadnje 3 generacije.

tomzzi
9 leta 5 meseci nazaj

Večja razlika je pod “kožo” tako, da se že zaradi tega splača menjat. 😉

dennisCe
9 leta 5 meseci nazaj

preveč podobna generaciji D, da bi se splačalo novega vzeti..

 
Audi draži s prvimi obrisi konceptnega A9
Pri Takati uničili dokaze o napakah