Novice

Opel predstavlja novi Combo Life

Morda o Combu do zdaj niste nikoli razmišljali na ta način, a pri Oplu zagotavljajo, da je v peti generaciji popoln družinski avto.

Combo je v novi generaciji pridobil dodatek Life v imenu ter novo arhitekturo, ki si jo deli z modeloma drugih dveh znamk skupine PSA, zato zanj, enako kot za Citroën Berlingo, velja, da si ga lahko omislite v daljši (4,75 m) ali krajši (4,40 m) različici s petimi ali sedmimi sedeži. Temu primerno obsega prostornina prtljažnika v različnih konfiguracijah od 597 litrov do 2.693 litrov, druga vrsta sedežev pa bo za doplačilo na voljo tudi s tremi individualno nastavljivimi sedeži. Da ga ne bi zamenjevali na cesti, so mu pri Oplu nadeli prepoznavno znamkino obliko ter žarometa.

Za večje udobje voznika in potnikov je opremljen s številnimi sodobnimi pomagali. Novost v Oplovi zbirki asistenčnih sistemov je pomoč pri bočnem parkiranju in manevriranju za zaščito stranice, ki pri počasnem zavijanju opozarja voznika na morebitno tveganje trka stranice vozila v oviro; vključuje dvanajst senzorjev, nameščenih po celotnem obodu vozila.

Ko je govora o pogonskih različicah, so pri znamki zgolj okvirni ter govorijo o različnih bencinskih motorjih z neposrednim vbrizgom in dizelskih motorji v kombinaciji s pet- ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom ter možnostjo doplačila za osemstopenjski avtomatski menjalnik, kar spominja na pogonske sklope, ki smo jih navedli že pri Berlingu.

Začetek prodaje Comba Life pri Oplu napovedujejo v prvi polovici leta 2018 z dobavo v drugi polovici leta.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Opel.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Pikolovstvo? Ne. Sledenje napredku.
Lexus UX bo zasijal pod ženevskimi žarometi