Novice

Personalizacija notranjosti nove Škode Fabia

Škoda omogoča lastnikom njihovega najnovejšega modela, nove Fabie, dodatno personalizacijo z izbrano fotografijo na dekorativni foliji, ki se jo lahko enostavno nalepi na armaturno ploščo.

Češki proizvajalec avtomobilov želi pri tretji generaciji njihovega precej uspešnega avtomobila B segmenta, katerega je sicer že moč naročiti na slovenskem trgu (tako v kombilimuzinski, kakor tudi karavanski različici), vzbuditi tudi malce več čustev, kot jim je to uspelo pri preteklih dveh generacijah. Pri znamki, ki spada pod okrilje največjega evropskega avtomobilskega koncerna, ponujajo sedaj dodatno možnost olepšanja notranjosti avtomobila z osebno fotografijo.

Lastniki Fabie lahko preko Škodine spletne strani naročijo samolepljivo folijo, na katero jim češki proizvajalec natisne želeno fotografijo (morda zgolj kot ideja – eden izmed motivov iz zadnjega Pirellijevega koledarja?). Dekorativna folija je velikosti 30 x 12 centimetrov, kupec pa za ceno 25 evrov dobi dve foliji. Omenjeno »olepšavo«, katero se namesti na armaturno ploščo poleg sopotnika, Škoda izdeluje na svojem sedežu v Mladi Boleslav, zanjo pa daje 24-mesečno garancijo. Trenutno je dekorativno folijo moč namestiti v Fabijinih modelih s klavirsko belo ter  klavirsko črno notranjostjo.

Priznati je potrebno, da se v časih, ko ostali avtomobilski proizvajalci ponujajo ohranjevalnike zaslonov z osebnimi fotografijami na osrednjih LCD zaslonih, zdi tovrstno lepljenje dekorativnih folij malce …

Avtomobilizem.com (Vir: motor-talk.de. Foto: Škoda.)

Mnenja uporabnikov

4 komentarjev za "Personalizacija notranjosti nove Škode Fabia"


dzuro.na.izi
9 leta 4 meseci nazaj

Dej nehi no…traparija…na prvi sliki je kao družinska slika…pa kdo bo to gledu ko bo kupoval rablen avto z neko družinsko sliko na armaturni plošči…bedarija če mene uprašaš.

ucmanster
9 leta 4 meseci nazaj

omg!

Daedalus
9 leta 4 meseci nazaj

To je kot s tatuji…če daš gor nekaj minljivega ti je kajhitro lahko žal. Potem pa limaš tapete čez. 😛

srcnik
9 leta 4 meseci nazaj

…češko 🙂

 
Nova generacija svetil LED za Toyotina vozila
Negotova prihodnost kitajskega Qorosa