Novice

Porschejev dragulj v popolno prenovo

Zarjavela in slabše ohranjena karoserija, katero vidimo v kratkem video prispevku, ima za nemškega proizvajalca poseben pomen, saj je to 57. izdelani primerek kultnega modela 911. Je najstarejši avtomobil te serije v njihovih rokah, zato so se odločili za temeljito prenovo.

Z obnovo mu bodo vrnili prvoten videz in ga opremili z izključno originalnimi sestavnimi deli – tudi zato, ker bo razstavljen v njihovem muzeju. Porsche obljublja, da bo rezultat osupljiv in senzacionalen, ter nestrpno pričakuje konec prenove, ko bo obnovljeni 911 prvič na ogled.

V priloženem kratkem videu si lahko ogledate izseke iz prenove, načrte in izgled enega najpomembnejših vozil, ki si ga bodo številni ljubitelji ogledali v Porschejevem muzeju v Stuttgartu. Pred kratkim so tam zaključili s pomembno razstavo, poimenovano ”Strogo zaupno”, kjer so javnosti prvič predstavili 16 vozil. Obiskovalci so oči lahko napasli na konceptih, zakritih prototipih in različnih testnih vozilih, ki so krojila razvoj vseh Porschejev.

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog. Foto: Porsche.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Obujanje legendarnega Borgwarda
Dubajska policija bogatejša za novega športnika