Novice

Predlagajte novo ime za Seat

Pri Seatu so se odločili, da prvič v zgodovini znamke pri poimenovanju prihajajočega modela za mnenje povprašajo tudi širšo javnost.

Saj veste, če boste sodelovali, vam bo že takoj bolj pri srcu. Morda so podobno razmišljali tudi v marketinškem oddelku španskega proizvajalca vozil, ko so se domislili nove strategije in pozvali javnost, da na Seatovi spletni strani predlaga imena za prihajajočega sedemsedežnega brata Atece – ali pa bratranca Škode Kodiaq, kot vam pač bolj ustreza.

Prvi človek Seata Luca de Meo, je odločitev pojasnil takole: “Seat se je odločil, da pozove vsakega ljubitelja znamke k predlaganju in kasnejšem glasovanju za ime novega športnega terenca, ki bo pisal zgodovino. V naših poskusih lansiranja kampanje #SEATseekingName smo ponovno opredelili značilen proces, da bi od začetka do konca v projekt vključili javnost in sledilce znamke po vsem svetu.”

V skladu z njihovo strategijo poimenovanja modelov so postavili pogoj, da lahko sodelujoči predlagajo le imena španskih mest. Če že imate idejo, jo lahko do 22. junija letos oddate na njihovi spletni strani. Predstavniki znamke in strokovnjaki za poimenovanje bodo po zaključku prve faze pripravili seznam finalistov in jih razglasili 12. septembra na avtomobilskem salonu v Frankfurtu.

Glasovanje bo potekalo v obdobju od 12.-25. septembra letos, Seat pa bo zmagovalno ime novega modela objavil do 15. oktobra.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Seat.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volkswagen Arteon bo morda dobil novo karoserijsko izpeljanko
Bosch v nakup podizvajalca, ki je zakrivil zastoj proizvodnje BMW