Novice

Predrzno lep, predelan, starodoben ali pa ti je preprosto všeč?

Če misliš, da ga imaš, ga pripelji in nam ga pokaži!

Ne zamudite All Car Tuning Meet, srečanja vseh ljubiteljev avtomobilizma, ki se bo odvijalo to nedeljo, 31.05.2015, pred lokalom Spin Bar na Brezovici pri Ljubljani. Start od 14h naprej!

Vabljeni prav vsi ljubitelji avtomobilizma. Namen srečanja je druženje in spoznavanje novih ljudi, sklepanje novih ter obujanje starih prijateljstev.

Preprosto operite svojega jeklenega konjička in ga pripeljite na srečanje, pokažite ga svojim prijateljem, drugim obiskovalcem, ter mimoidočim. Tunerji pozabite na kakršnokoli ocenjevanje v različnih kategorijah, pozabite na pokale in  na plačevanje vstopnine. Na tem srečanju vsega tega ne bo, a boste vseeno vsi, ki boste pokazali svojo “zverino”, deležni drobne pozornosti.

V prijetnem lokalu Spin Bar na Brezovici pri Ljubljani vas bodo čakale tudi akcijske cene pijač, časa pa bo več kot dovolj, da boste mirno sedli ob hladni pijači ter se pogovorili, kaj ste predelali, kaj na novo zamenjali in kaj bi še lahko dodelali.

V primeru močnega dežja se srečanje prestavi.

Se vidimo in podružimo v čim večjem številu! Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na Facebooku.

Pomembno opozorilo: Na srečanju je PREPOVEDANO hitro speljevanje, kurjenje gum, pretirano navijanje plina in druge različne provokacije. V primeru težav se bodo številke registrskih tablic kršiteljev predale pristojnim službam. Prosimo vas, da se nam pridružite v miru in dobrem razpoloženju, saj je srečanje namenjeno druženju in spoznavanju!

Organizator: Spin Bar

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Lamborghini premamile italijanske spodbude
Škoda Superb Combi s 660 litri prtljažnega prostora