Novice

Prenovljena Mercedes-Benz razred A in razred B že naprodaj

Pri slovenskem zastopniku znamke Mercedes-Benz so nam posredovali informacije o prenovljenih modelih razreda A in razreda B na našem trgu.

Trgovska mreža je pričela s prodajo prenovljenih različic modelov razreda A in B, ki jim osvežitev poleg tehničnih izboljšav prinaša tudi sodobnejši videz. Osvežena predstavnika Mercedesove družine sta skladnejša s trenutnimi oblikovalskimi potezami nemške znamke, ki jih pri obeh modelih izražajo novo oblikovana sprednja maska ter spremenjene sprednje in zadnje luči v tehnologiji LED.

Notranjost prenovljenih različic  bo, ob vrsti uporabniku prijaznih inovacij z vidika povezljivosti in varnosti, nudila še več udobja, prostornosti in praktičnosti. Izboljšan informacijsko-multimedijski sistem MBUX bo standardno na voljo s kombinacijo 7-palčnega zaslona digitalne instrumentne plošče in 10,25-palčnega osrednjega zaslona, njegovo upravljanje pa bo še lažje s pomočjo naprednega pomočnika za glasovno upravljanje, ki je dodatno prilagojen dialogu in učenju. Opcijsko bodo kupci lahko izbrali tudi kombinacijo dveh 10,25-palčnih zaslonov, pri Mercedes-Benzu pa so še dodatno razširili seznam posodobljenih asistenčnih sistemov, ki bodo na voljo že v osnovi.

Prenove in najnovejše generacije hibridnih tehnologij je bila deležna tudi paleta pogonskih sklopov, vrh motorne ponudbe pa bodo še naprej predstavljale različice AMG. Cene na slovenskem trgu se pričenjajo pri 39.400 evrih za Mercedes-Benz razred B (B 180) in pri 39.600 evrih za vstopni model razreda A (A 180). Pri slovenskem zastopniku znamke Mercedes-Benz so ob pričetku prodaje pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo, o kateri vam bodo več povedali prodajni svetovalci.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Mercedes-Benz.)

Mnenja uporabnikov

7 komentarjev za "Prenovljena Mercedes-Benz razred A in razred B že naprodaj"


1 leto 2 meseci nazaj

In seveda od sedeža proti armaturi vedno širšo konzolo rabi, da se ne moreš normalno sprostit med vožnjo in moraš kolena skupaj tiščat (ali kupit 5m dolg in 2,2m širok avto). Fajn, pa ga pač prodali ne bodo.

1 leto 2 meseci nazaj

Saj pravijo MBejaši, da je do črke S dober samo za obisk trafike 😉

1 leto 2 meseci nazaj

Par mesecev nazaj so govorili da Mercedes ukinja svoje poceni modele..

mavrica
1 leto 2 meseci nazaj

avtomobilski svet se spreminja, MB pa še vedno proizvaja iste konzerve

Firediver
1 leto 2 meseci nazaj

No, tole je samo prenova, ni nova generacija. Če bi imel denar, bi ga ravno zaradi nekoliko konzervativne oblike kupil. Vsi ostali so postali preveč futuristično pozerski (bolj za sosede kot za sebe).

1 leto 2 meseci nazaj

Se mi zdi, da sem tu že nekaj napisal? Aja, to je plačana reklama!

1 leto 2 meseci nazaj

Saj jim gre za nohte! Na TV reklamirajo le še rabljene! Tisti ki ima denar se ne bo blamiral z ajčki-jajčki 😉

 
ACEA v prihodnosti z bolj odločnim nastopom
Range Rover Velar s poudarjeno eleganco