Novice

Renault Twingo bo v Franciji na voljo od …

… 10.800 evrov dalje. kar je za 200 evrov manj od predhodnika.

Pri Renaultu so v Franciji že pričeli sprejemati naročila za novega Twinga, ki se bo že v osnovnem paketu ponašal z dovolj bogato opremo. In kljub manjši osnovni ceni napram prejšnji generaciji, bo imel pet vrat (prejšnji Twingo je bil na voljo izključno kot trivratnik), LED dnevne luči, 15-palčna kolesa z jeklenimi platišči in pokrovi ter varnostne pripomočke (ESP, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, pomoč pri speljevanju v klanec in omejevalnik hitrosti).

Na francoskem trgu bodo ponujali pri novem Twingu tri pakete opreme in sicer osnovni Life, Zen in Intens. Tako druga stopnja opreme Zen ponuja še klimatsko napravo, električno pomični sprednji stekli, radio Connect R & GO z upravljanjem na volanu. Zen bo na voljo od 12.300 eur.

Najbogateje opremljeni Intens bo ponujal še tempomat, električno pomična in greta zunanja ogledala, 15-palčna aluminijasta platišča Argos, meglenke in usnjen volan. Cena pa bo od 13.300 eur dalje. Vse omenjene cene so pri verziji litrskega trivaljnika, ki se ponaša s 70 »konji«.

Pri Renaultu bodo ponudili še omejeno serijo Edition One, ki bo na voljo pri 90 »konjskem« 0,9-litrskem trivaljniku. Opremljen bo s 16-palčnimi aluminijastimi platišči, črtami na boku vozila, polusnjenim oblazinjenjem ter paketom Techno (R-Link Evolution multimedijski sistem z vzvratno kamero). Cena limitirane serije bo 15.700 eur.

Avtomobilizem.com (Vir: carscoops.com. Foto: Renault)

Mnenja uporabnikov

18 komentarjev za "Renault Twingo bo v Franciji na voljo od …"


gasolinedream
9 leta 7 meseci nazaj

Z tem da za ta denar človek dobi 2 vrati več 😀 Vsaj meni to nekaj pomeni.

Cefizelj
9 leta 7 meseci nazaj

In takoj ob nakupu ponujajo 1000€ popusta se pravi 7990 za osnovnega. Pa smo skoraj tam kot je bil prejšnji.

9 leta 7 meseci nazaj

Urška je ravnokar na slovenski predstavitvi novega Twinga. Sporočila je, da se cene pričnejo pri 8.990 evrih (brez popustov). Torej občutno ceneje kot v Franciji. 🙂

bucko_99
9 leta 7 meseci nazaj

zelo zasoljena cena twinga. Verjetno bo še kaj popusta, pa vseeno, za 9.000 raje vzamem novega clia authentic 1.2 bencin. Kdor bo pa hotel twinga bo pa plačal šminko(vsaj prvi 2 leti proizvodnje, dokler ne bodo “mega” popusti).

xxl
9 leta 7 meseci nazaj

Pa te nalepke ti mastno zaračunajo,počakajte,ko se pojavijo na ebay za 20-30 evra.

 
Novi Freelander je Discovery Sport
Renaultova električna mobilnost v Sloveniji