Novice

Robert de Niro v vlogi Enza Ferrarija

Igralec Robert de Niro je v intervjuju za italijanski časopis Il Messaggero dejal, da bo njegov naslednji film ”Ferrari”. V njem bo igral glavnega junaka Enza Ferrarija.

Film v kinematografih pričakujejo v naslednjem letu, v njem pa bo osrednja zgodba ustanovitelja podjetja Enza Ferrarija, ki je uspešno deloval v letih 1940 do 1980 ter postavil temelje zdajšnjim športnim Ferrarijevim vozilom. Za režijo je izkazal zanimanje tudi svetovno znani režiser in kultni igralec Clint Eastwood.

”V čast in veselje mi je, da bom govoril zgodbo izrednega človeka, ki je revolucionarno spremenil avtomobilski svet med različnimi zgodovinskimi in socialnimi obdobji, od fašizma do demokracije, od vojne do gospodarske blaginje,” je dejal Robert de Niro.

Gianni Bozzacchi, lastnik podjetja Triworld Cinema, in Robert de Niro s podjetjem Tribeca Enterprises bosta poskrbela za izvedbo filma, ki bo posnet v Italiji. ”Imeli bomo visok proračun in bomo pokrili velik časovni razpon – od leta 1945 vse do osemdesetih let v prepleteni igri obdobij in epizod,” je povedal Bozzacchi, ki želi prikazati Enza Ferrarija v slabem in dobrem.

”V račun bomo vzeli vse aspekte, opisali karakter s svetlobo in senco, uspehe in padce ob smrti ljubega sina Dina, ki je zaradi hude bolezni umrl leta 1956, pri vsega 24 letih.”

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Ferrari.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Alfa bo motorje izdelovala na domačih tleh
Pri avtonomnih avtomobilih bo večkrat prisotna potovalna slabost