Novice

Servisni ukrepi skupine Volkswagen v Sloveniji od 1. marca dalje

Podjetje Porsche Slovenija je v zvezi z reševanjem dizelske tematike na vozilih koncerna Volkswagen v Sloveniji pripravilo posebno sporočilo za javnost.

V skladu z evropskimi ukrepi skupine Volkswagen na področju tehničnih rešitev za vsa vozila znamk, vpletenih v dizelsko afero, so za slovenske lastnike avtomobilov pripravili posebno obvestilo za javnost tudi pri lokalnem zastopniku znamk, podjetju Porsche Slovenija.

“Koncern Volkswagen je v zadnjem četrtletju leta 2015 izvedel intenzivne preizkuse predvidenih tehničnih rešitev in se pripravil na pozivno akcijo, v okviru katere bodo uvoznik Porsche Slovenija in pooblaščeni servisni partnerji marca 2016 začeli izvajati tehnične ukrepe na vozilih z dizelskimi motorji EA 189.

Koncern Volkswagen ocenjuje, da bo aktivno obveščanje strank za vse motorne različice potekalo celo koledarsko leto 2016. Upoštevati je namreč potrebno več avtomobilskih znamk koncerna, različne trge in modele, različne izvedbe motorjev in menjalnikov ter različna modelska leta.

Slovenski javnosti in našim strankam želimo sporočiti, da bodo glede na veliko število možnih omenjenih kombinacij pisno vabljeni v pooblaščene servisne delavnice postopoma skozi celo leto 2016.

Poskrbeli bomo, da bo čas, potreben za izvedbo servisnih ukrepov, za vse stranke čim krajši in da bo vsem strankam ponujena ustrezna brezplačna nadomestna mobilnost. Prav tako bo izvedba ukrepov brezplačna.”

Avtomobilizem.com (Vir: Porsche Slovenija. Foto: Peter Humar.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Toyota pod svoje okrilje sprejema Daihatsu
Avtomobil, vse najboljše za 130. rojstni dan