Novice

Športna izvedba Ladine Veste

Na letošnjem avtomobilskem salonu v Moskvi je največji ruski avtomobilski proizvajalec predstavil športno različico svojega modela Vesta, ki pa je zaenkrat še v konceptni obliki.

Ladin model Vesta, ki je luč sveta ugledal v lanskem letu in se bo v kratkem znašel tudi na nemškem trgu, dobiva svojo bolj dinamično različico, pri kateri pa zaenkrat še ni znano, če jo bodo ponudili kupcem. Zaenkrat so na najpomembnejšem avtomobilskem salonu v Rusiji pokazali svoje videnje Veste Sport, ki se ponaša s športnimi oblikovnimi detajli (zadnji spojler, spremenjen sprednji odbijač, zadnji difuzor, 18-palčna aluminijasta platišča, večji izpušni odprtini) ter prestižnejšo notranjostjo (usnjeni sedeži črne barve z rdečimi kontrastnimi šivi).

Pod motornim pokrovom konceptne Veste Sport se vrti 1,8-litrski bencinski štirivaljnik, ki proizvede 150 »konjev«, pri ruskem proizvajalcu pa hkrati obljubljajo bolj prepričljive vozne lastnosti. Športna Vesta se hkrati ponaša z modificiranim podvozjem ter zadnjimi kolutnimi zavorami, ki nadomeščajo serijske bobne.

Avtomobilizem.com (Vir: Motor Talk. Foto: Lada.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Giorgetto Giugiaro bo pomagal kitajskemu podjetju Techrules
Bo sama parkirala tudi nova BMW serija 5?