Novice

Trkaj ima Nov avto, kaj pa vi?

Ponedeljki znajo biti precej zamorjeni, še posebej v teh meglenih in deževnih dneh. Zato je danes prav prišlo pozitivne energije, ki smo je bili deležni ob ogledu videospota raperja Trkaja za pesem Nov avto.

Videospoti sicer res niso naše področje, med glasbenimi stili se prav tako ne znajdemo najbolje, zato pa imamo nekaj vpogleda v odnos prebivalcev Slovenije do avtomobilov. Verjetno nas je tudi zato pošteno nasmejal Rok Terkaj, bolj znan kot raper Trkaj, ki se je lotil naše fascinacije s svetlečo pločevino na kolesih. Zakaj? V sporočilu za javnost smo prebrali:

“Želja je, da bi se pesem Nov Avto prijela po Sloveniji, da bi se kot narod nasmejali tej svoji lastnosti in tudi zaplesali ter se znoreli. Trkaj pravi, da komaj čaka, da bodo lahko avtomobilski navdušenci lahko nabili zvočnike do konca, da trese stekla in ves avto! Tudi če imajo popolnoma novo limuzino ali pa v celoti rabljeno kripo, da bodo ob pesmi vsi v občutku Novega Avta. Čeprav vam pušča streha in vam kruli po želodcu, se temu sijajnemu užitku preprosto ne morete odpovedati!”

Da ne bomo preveč razpredali o ideji, zgodbi v ozadju in stereotipih, predlagamo, da si ga pogledate še sami. Če v njem najdete svojega soseda ali znanca, bo še toliko bolj zabavno 😉

Avtomobilizem.com (Vir, foto, video: Trkaj.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Trkaj ima Nov avto, kaj pa vi?"


Bucko99
7 leta 5 meseci nazaj

avto bi mogu prpelat iz druge strani Letališke…

xxl
7 leta 5 meseci nazaj

Slovenska himna.Sponzor bi lahko prispeval bolj ljudski voz,recimo Passat karavan

 
DS pripravlja srednje velik športni terenec
Meriva prestopa med križance