Novice

Twingov lak za nohte

Pri Renaultu po novem ponujajo voznicam njihovega modela Twingo tudi lak za nohte, ki se povsem ujema s karoserijsko barvo avtomobila. Verjetno se vam že svita … modni dodatek je moč uporabiti tudi kot korekturni lak za popravilo manjših poškodb na karoseriji.

Modno osveščene voznice (ter seveda bolj ekscentrični vozniki) Renaultovega Twinga si lahko med dodatno opremo francoskega modela izberejo tudi lak za nohte, ki se povsem ujema z barvo njihovega avtomobila. Pri Renaultu so namreč v sodelovanju z znanim francoskim specialistom za lake za nohte, podjetjem De Blangy, ustvarili štiri različne barve (modra »Dragée Blue«, rdeča »Flamme Red«, črna »Etoilé Black« ter rumena »Eclair Yellow«), ki jih je mogoče naročiti preko njihove spletne strani L’Atelier Renault, pri čemer znaša cena ene stekleničke 8,90 evra.

Novi kozmetični dodatek je po zagotovilih znamke mogoče uporabiti tudi pri popravilu manjših prask in poškodb (npr. od kamenčkov) na karoseriji, s čimer naj bi predstavljali povsem primerno alternativo korekturnim lakom, ki jih sicer ponujajo proizvajalci med dopolnilno opremo.

Avtomobilizem.com (vir: Motor Talk, Le Point. Foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Twingov lak za nohte"


mrtwelvetrees
6 leta 10 meseci nazaj

Uf…. leta 1991 smo tudi mi dobili zraven Hyundai-a Pony majhno flaškico z barvo 🙂 …..Kje so tisti časi 🙂

 
BMW uvaja novo serijo 6 Gran Turismo
Jaguarjeva velika mačka s povečano uporabnostjo