Novice

Unikatni Renault Twingo pri svojem stvarniku

Matej Janžekovič je v sredo, 11. julija, na slovenske ceste odpeljal unikatnega Renaulta Twinga, ki ga je oblikoval sam.

V marcu in aprilu smo v družbi Renault Nissan Slovenija, d. o. o., pripravili posebno nagradno igro “Novi časi, novi Renault Twingo. Obišči www.facebook.com/renaultslovenija in ustvari svojega.«

S posebno aplikacijo na Facebooku smo želeli poudariti, kako zelo se lahko Renault Twingo prilagodi osebnim okusom in željam. Obiskovalci Facebooka so lahko oblikovali čisto svoj videz Renaulta Twinga. Odziv je bil zelo velik in razveseljujoč. Posebna Renaultova žirija je na koncu izmed vseh izdelanih predlogov predelav izbrala dizajn gospoda Mateja Janžekoviča. Renault je po njegovi predlogi izdelal vizualno predelavo Twinga in Mateju omogočil, da bo svojo stvaritev naslednjega pol leta razkazoval širom Slovenije.

Ob podelitvi Renaulta Twinga v polletno uporabo se je izkazalo, da je družina Mateja Janžekoviča tudi sicer velika privrženka vozil znamke Renault. Začeli so seveda s katrco, danes pa poznajo vse skrivnosti Megana in Espacea, njihova najnovejša pridobitev pa je Novi Twingo Gordini, s katerim so se v Ljubljano pripeljali prevzet svojega unikatnega Twinga »bikini«.

Mateju Janžekoviču ob tej priložnosti v družbi Renault Nissan Slovenija čestitamo in mu želimo obilo prijetnih trenutkov pri vožnji Renault Twinga.

Vir: Renault

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Unikatni Renault Twingo pri svojem stvarniku"


ejsim
7 leta 7 meseci nazaj

Ni napačen, moti me samo, ker ni poslikave tudi prednjem odbijaču. Tako mi zgleda, kot npr da ima namontiran odbijač, ki je še “v delu”.

Tomas666
7 leta 7 meseci nazaj

nič posebnega ,vsaj men ne….

 
Nova salona z vozili Chevrolet
Predrta pnevmatika: popraviti ali zamenjati?