Novice

V sklopu podaljšane garancije Toyota Relax je tudi jamstvo za poškodbe pnevmatik

Poseben program Toyota Relax tudi po izteku splošnega tovarniškega jamstva nudi dodatno 10-letno garancijo (do 185.000 prevoženih kilometrov) za poškodbe pnevmatik.

Pri Toyoti se zavedajo, da je avtomobil nepogrešljiv sestavni del sodobnega življenjskega sloga, zato želijo, da so lastniki njihovih vozil pomirjeni. Tudi s tem v mislih so ustvarili dodaten garancijski program za poškodbe pnevmatik, s pomočjo katerega znamka podpira lastnike vozil ob morebitnih tovrstnih nevšečnostih na cesti.

Dodatno jamstvo za poškodbe pnevmatik je možno pridobiti v sklopu podaljšane garancije Toyota Relax, ki je pogojena z rednim vzdrževanjem vozil na enem izmed pooblaščenih servisov znamke Toyota še po izteku splošne triletne tovarniške garancije. Traja po en servisni interval, ki večinoma znaša 12 mesecev (oziroma 15.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej) do skupno desetega leta starosti vozila (oziroma 185.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej). Vključuje prevoz vozila do pooblaščenega servisa znamke Toyota, kjer tehnično osebje po pregledu glede na stanje poškodbe popravi obstoječo pnevmatiko ali jo zamenjalo z novo. Več o storitvi lahko izveste v priloženi brošuri.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Toyota.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Alpine A110 E-ternité za električno prihodnost znamke
Fordov Mustang Mach-E po novem lahko prevaža strešni tovor