Novice

Volkswagen sprejema rezervacije za električni ID.

Dobro leto dni pred dejanskim prihodom prvega namensko električnemu pogonu razvitega kopaktnega modela družine ID. je Volkswagen širom Evrope sprožil intenzivno oglaševalsko kampanjo e-mobilnosti.

V nasprotju od običajnih tržnih strategij, ki so skoncentrirane bistveno bližje datumu začetka prodaje vozila, ocenjujejo Nemci, da bo za vcepitev ideje e-mobilnosti potrebno več in bolj ciljno naravnane komunikacije ter obveščanje po številnih kanalih. Volkswagen je v svojem sporočilu za javnost napovedal obveščanje kupcev preko kar 600 različnih individualnih komunikacijskih kanalov. Največji gradnik in krovni element kampanje pa je tako imenovani »eManifesto: ID. Volkswagen, just electric« ali po slovensko: ID. Volkswagen, samo električen.

Zajeta slikaZ 8. majem je zaživela tudi namenska spletna stran (www.volkswagen.si/id), kjer bo moč oddati rezervacijo za novi električni Volkswagen ID., istočasno pa bo v vlogi neke vrste vozlišča predstavljal Volkswagnov osrednji vir informacij na temo električne mobilnosti.

Ob tem spročilu je Volkswagen objavil še nekaj svežih fotografij zgolj z grafiko zamaskirane kombilimuzine ID. Slednjo bodo, so ob tem še enkrat potrdili, povsem razgalili septembra letos v Frankfurtu. Informacija, da začenjajo s oglaševalsko kampanjo več kot leto dni pred dejanskim začetkom prodaje, pa je dodatni namig, da bomo prve ID.-je srečali v prodajnih salonih šele poleti 2020.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Volkswagen sprejema rezervacije za električni ID."


Bucko99
4 leta 10 meseci nazaj

cen ni ?

J.McLane
4 leta 10 meseci nazaj

Za tega, ki velja rezervacija in je mid-range naj bi bil pod 40k €, tisti s krajšim dosegom pa pod 30k €. Cene naj bi bile za Nemčijo in ja bi bil že vključen davek, subvencija ni upoštevana.

 
Temeljita prenova Android Auta
Obnovljena izvirna filmska Miura iz leta 1969