Novice

Volkswagen z Alltrack označil še Caddy

Volkswagen je do sedaj oznako Alltrack namenjal izključno modeloma Golf in Passat, vmes pripravil terensko navdahnjeni koncept Multivana, tokrat pa jo je uradno pripisal še najnovejši generaciji Caddyja.

Oznako Alltrack je Caddy pridobil šele v zadnji, četrti generaciji, ki je bila predstavljena na letošnjem salonu v Ženevi, pred kratkim pa je novinec prišel tudi na slovenske ceste. Prihod različice Alltrack pomeni, da se Cross Caddy poslavlja, namembnost vozila pa ostaja enaka.

Caddy Alltrack bo opremljen s črnimi obrobami kolotekov, pragov, odbijačev in bo imel nameščeno dodatno aluminijasto zaščito motorja. Za lepši videz bodo skrbeli nova 17-palčna aluminijasta platišča, drugačne meglenke, kromirani dodatki na maski motorja, srebrne strešne letve in nova bež metalik barva zunanjosti. Potniško kabino krasijo podobni dodatki kot prej, z oznakami Alltrack pa se jasno loči od običajnih različic.

Volkswagen zaenkrat ni potrdil sprememb na podvozju, bo pa seveda na voljo s štirikolesnim pogonom 4Motion. Poleg potniške različice bo na nekaterih trgih Caddy Alltrack na voljo tudi v različici Furgon. V motorni ponudbi bodo štirje dizelski in trije bencinski agregati s 5-, 6- ali 7- stopenjski ročni ali samodejni menjalniki.

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volkswagen objavil skici novega Tiguana
Kako visoko leti nova Opel Astra?