Novice

Volkswagen objavil skici novega Tiguana

Proizvajalci vozil nas tik pred pričetkom avtomobilskega salona v Frankfurtu 2015 zasipajo z novicami o novitetah, ki jih bodo razstavili na svojem prostoru. Tokrat je Volkswagen še pred uradno premiero dvignil temperaturo s skicama novega Tiguana.

Volkswagen je razkril dve skici novega kompaktnega križanca in nekaj dni pred frankfurtsko premiero preusmeril pozornost nase. Do sedaj smo bili vajeni, da s skicami proizvajalci močno pretiravajo, a je Volkswagen tokrat pripravil razmeroma umirjeno podobo, ki sovpada z dejanskim videzom vozila, ujetega na vohunskih fotografijah.

Seveda je potrebno iz enačbe odšteti gromozanska kolesa in vizualno pomanjšati koloteke, s tem pa bi bili verjetno že kar blizu realni sliki novega Tiguana.

Do skic se je uspelo dokopati nemški reviji Auto Motor und Sport, kjer trdijo, da gre za prvo uradno podobo priljubljenega kompaktnega križanca. Mi jim verjamemo na besedo, do fotografij pa bomo morali počakati še kakšen dan, da bo Volkswagen v Frankfurtu premierno razkril model Tiguan.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Lamborghini Huracan brez strehe buri domišljijo
Volkswagen z Alltrack označil še Caddy