Novice

Z myOpel je vse bolj enostavno

Opel je tudi v Sloveniji lansiral program myOpel in sicer z osnovnim ciljem, da svojim zvestim kupcem približa Oplove ponudbe na doseg roke in olajša komunikacijo s pooblaščenim Oplovim trgovcem. Gre za digitalno platformo, ki je dostopna le preko interneta in registriranim uporabnikom ponuja koristne informacije o njihovih avtomobilih.

Lastniki vozil Opel, ki se registrirajo na myOpel, imajo naslednje ugodnosti:

• dostop do vseh preteklih servisnih podatkov o avtomobilu in servisne knjige,
• naročanje na servis vozila preko spleta in
• prejem Oplovih novic in ponudbe po meri.

Registracija na spletni strani www.myopel.si je zelo enostavna. Lastnik vozila izpolni svoj profil z osebnimi podatki in podatki o vozilu ter izbere Oplovega pooblaščenega trgovca, s katerim namerava kasneje hitreje in enostavneje komunicirati.

Z myOpel postane vse bolj enostavno! Zato vabimo lastnike vozil Opel, da do konca junija aktivirajo myOpel račun in prejmejo paket dobrodošlice s svinčnikom za pisanje po pametnem telefonu ali tablici in 20 evrov popusta pri nakupu dodatne opreme v vrednosti več kot 100 evrov!

Vir: Opel

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Z myOpel je vse bolj enostavno"


frgo
8 leta 11 meseci nazaj

No, pred kakega pol leta sem se registriral na myopel in ob registraciji so obljubili opel usb ključek (mislim da 2gb). No ključka nikdar nisem dobil in kolikor se spomnim nisem edini. Od samega servisa pa tudi ni neke posebne koristi.

 
Sistem eCall in zasebnost podatkov
BMW potrdil prihod X2