Reportaže

Oplovi prodajni saloni bolj prijazni psom

Opel je predstavil prvi psom prijazni Oplov salon, Avto Moste v Ljubljani, kjer se bodo odslej odlično počutili tudi štirinožni prijatelji, obenem pa bodo vsakemu kupcu svetovali o varnem prevozu kosmatinca.

Še preden namenim nekaj besed posodobljenemu Oplovemu salonu, je potrebno poudariti, da je varen prevoz štirinožnih prijateljev ključnega pomena tako za njihovo varnost kot tudi za varnost vseh potnikov v vozilu. Pred letom dni smo vprašali za nasvet Srečnega kužka, kjer so nam svetovali o najbolj primernem prevozu naših kosmatincev.

Na novinarski konferenci ob slovesnem odprtju psom prijaznega salona so za mikrofon med drugim dtopili tudi predstavnik podjetja Mr.Pet Andrej Zagožen, ki je poudaril in demonstriral, kako zadostimo vsem varnostnim potrebam varnega prevoza psov, in Lea Leskošek, kinologinja, pasja inštruktorica, vedenjska strokovnjakinja in glavna trenerka pri Lepo vzgojen pes.

Opel je prva avtomobilska znamka v Sloveniji, ki v svoje salone poleg lastnikov sprejme tudi njihove pse, za njihovo dobro počutje pa poskrbi z opremo posebnih kotičkov in s priboljški. Naš štirinožni prijatelj ni namenjen le varovanju hiše ali stanovanja, ampak je nekaterim stalni spremljevalec, zato je za skrbnike vse bolj pomembno, da imajo na javnih mestih prilagojen kotiček tudi zanj. Oplov pooblaščeni trgovec Avto Moste na Kajuhovi v Ljubljani se je predstavil kot prvi kužkom prijazen salon, do konca junija pa bodo imeli opremljen pasji kotiček vsi Oplovi saloni.

Po zadnjih razpoložljivih podatkih je v Sloveniji že več kot 225.000 psov oziroma biva v skoraj vsakem tretjem gospodinjstvu vsaj en pes. V evropskih državah je ravno zaradi porasta družinskih psov vse več javnih prostorov, kjer so slednji dobrodošli in zaželeni.

Besedilo in fotografije: Gašper Pirman.

Mnenja uporabnikov

4 komentarjev za "Oplovi prodajni saloni bolj prijazni psom"


Locher
4 leta 7 ur nazaj

Nima bog kaj pomagati tu. To je samo posreden dokaz, da si ljudje ne morejo več privoščiti otrok.

mrtwelvetrees
4 leta 10 ur nazaj

o bog pomagaj….

enstot
4 leta 11 ur nazaj

Zakaj Opel opremlja svoje avtomobile po željah PSA (Peugeot-Citroen) ??

RedBaron
4 leta 1 dan nazaj

O đizus…

 
Lepotcem je le posijalo sonce!
Uspešno zaključen Cupradan 2015