Novice

Mercedes-Maybach napoveduje šest metrov prestiža

Mercedes-Benz je na Twitterju najavil nov koncept Maybacha, ki bo predstavljen naslednji teden na avtomobilističnem dogodku Pebble Beach Concours d’Elegance.

Šestmetrska limuzina ne bo kupcev očarala le s svojo velikostjo, temveč tudi s prestižem, ki pripada oznaki Maybach, ter dinamično dvovratno kupejevsko obliko. Mercedes je fotografijo opremil s pripisom: ”Vroče in kul – skoraj šest metrov ultimativnega prestiža.”

Maybach je z novim konceptom dodobra presenetil svetovno javnost, saj je napoved popolno presenečenje, ki ga ni pričakoval nihče. Mercedes-Benz s konceptom napoveduje brezkompromisni vstop v svet ultra dragih in prestižnih vozil, ki bodo dopolnila njihovo ponudbo.

Maybach bo z novo oblikovalsko smerjo, ki bo krasila atraktiven koncept, prikazal vse svoje znanje v oblikovanju karoserij, Mercedes-Benz pa bi rad znova usvaril edinstven poslovni avto po vzoru Bentleya in Rolls-Roycea.

Nemški proizvajalec vozil bo koncept razkril na prihajajočem dogodku Pebble Beach Concours d’Elegance, ki se bo začel 21. avgusta.

Maybach

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Mercedes-Maybach.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Škodin Kodiaq je pripravljen na septembrsko razkritje
Audijevo vzmetenje prihodnosti izkorišča slabe ceste in udarne jame