MacTron je napisal/-a:LukL: Na sliki ima avto bi-xenon zaromete (kot sem napisal zgoraj) v leci oz. zraven je elektronika
katera D1S zarnici, spremeni lego v kratke in dolge, zraven nje pa se nahaja dnevna luc P21W.
Ce so bili prej navadni zarometi potem konektor ne sodi na te zaromete... torej ti sedaj pride v
upostev ta zgornji adapter iz navadnega 10-pinskega v 14-pinski konektor za te bi-xenonske zaromete.
Ta adapter naj bi resil tudi znak pregoreli zarnic (v Sloveniji tega adapterja se nisem zasledil v
prodaji) na tisti strani pa pise, da je SET torej bi morala biti 2 (za vsak zaromet svoj).
Vprasanje.. ali avto ima ALWR? http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 234#774234
vuko87 je napisal/-a:Evo vprašanje glede xenona....en problem ...na avtu mi je crknil balast....kupil sem novega (2x ) ampak se je zdej pojavil sledec problem....ko je avto ugasnjen in prizgem luci...deluje vse tako kot mora....ko pa avto prizgem mi zacne utripati zarnica pri kateri sem zamenjal balast....utripa par sekund in crkne....je komu kej jasno kaj bi lohka blo ...povezano je 100% vse pravilno....
Zarnica ni kriva ...zamenjal 3 razlicne ...pri vseh enak problem...
Balast tud predivdevam da ni ...zamenjal 2..isti problem...
Se komu kej sanja...?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov