Joie de vivre! je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Joie, drugega kot rdečkarje omenit ne znaš... jaz bi se vprašal po zdravju.
Moja izjava pa je bila več kot očitno samo provokacija, ker se mi zdi skrajno banalno da se po enemu mesecu spomniš citirat mene, povrhu vsega pa je imelo s tvojo izjavo zelo malo povezave, če sploh kakšno.
Ampak zgleda da je treba nekoga citirat, da ne zgleda kot da si se oglasil ZGOLJ zato, da poveš kako je od ministrice voznik tiščal gas in potem takem je celotna vlada neustavna...
Brez zamere, a meni diši na tipični primer Janševe vojaške ideologije političnega bojevanja.
To se motiš. Za Janšo sem volil samo enkrat, 2008. Če bi obstajala alternativa na desni sredini, bi raje volil koga drugega. Ne vidim pa razloga, da bi volil levico. Nisem ga v preteklosti, še manj pa v sedanjosti.
Spomnim se tiste vroče jeseni 2008. Takole za šankom so bili nekateri zelo glasni, jaz sem raje srebal svoje pivo in začel debato o babah ali avtomobilih. Danes še vedno srebam pivo, tisti ta glasni pa so povsem izgubili glas ali pa jih sploh ni več na spregled.
Bi bilo fajn spet malo obudit tole debato, he he... Se spomnim, ko smo zagamani, zaplankani hribovci že tam 2008 vpili, da s teh asov ne bo nič učinka in se bodo na koncu poklali med sabo, pa ste nas urbani intelektualci vedno vzvišeno in oh in sploh argumentirano zavrnili, češ da kaj sploh govorimo, ker se deliverance desničarji sploh ne znamo argumentirano pogovarjati, saj itak vsi vemo, da je tako, kot pravimo mi:)
No, kakorkoli že, mogoče nas jutri reši Korl. Mislim, da zdaj zato ne molimo samo Boga, ampak tudi Alaha in celo Tita, sem prepričan.