Ziga. je napisal/-a:No ja rekli ste 5m od stene, in je 5m od stene... danes sem še desno luč poravnav, da sveti isto kot leva ( voznikova ).
Kakšni nasveti kaj bi lahko še na zunanjosti avta naredil ?
Ziga. je napisal/-a:Torej, če dam ksenon ven, kakšne žarnice mi potem priporočate ? Ene dobre H7 ?
EDIT: Ima kdo kakšne izkušnje s tem ?
http://www.superstrela.com/content/h7-68l-12v
Ziga. je napisal/-a:No za te cifre nisem vedel kaj pomenijo,zatorej hvala za obrazložitev. Ja za fedre že šparam, nabavil bom FK ker so 130eur z TUV, 220eur pa ne dam za H&R
MaLiNoVc je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:No za te cifre nisem vedel kaj pomenijo,zatorej hvala za obrazložitev. Ja za fedre že šparam, nabavil bom FK ker so 130eur z TUV, 220eur pa ne dam za H&R
pjeb za 160 € dobiš iz nemčije H&R(35mm-35mm) z poštninotak da če boš rabo ti dam link
FLINK je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:No za te cifre nisem vedel kaj pomenijo,zatorej hvala za obrazložitev. Ja za fedre že šparam, nabavil bom FK ker so 130eur z TUV, 220eur pa ne dam za H&R
pjeb za 160 € dobiš iz nemčije H&R(35mm-35mm) z poštninotak da če boš rabo ti dam link
Pri -35mm bo ta avto se vedno traktor....
Ziga. je napisal/-a:Torej, če dam ksenon ven, kakšne žarnice mi potem priporočate ? Ene dobre H7 ?
EDIT: Ima kdo kakšne izkušnje s tem ?
http://www.superstrela.com/content/h7-68l-12v
speedfreak je napisal/-a:simply je napisal/-a:Zanima me kakšne gume imaš?
Ne bi raje te zamenjal in kasneje mislil o xenonu, fedrih, temnenju.
No mogoče imaš dobre.
Marangoni ma..plastik fantastik...
Ziga. je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:simply je napisal/-a:Zanima me kakšne gume imaš?
Ne bi raje te zamenjal in kasneje mislil o xenonu, fedrih, temnenju.
No mogoče imaš dobre.
Marangoni ma..plastik fantastik...
Samo to vsi mislite da so plastik fantastik, tud jst sm isto mislu, ker so pač neke vrsta slaba zelo slaba kopija eagle F1 ipd. samo se pa lepo držijo po suhem, po suhem so kar bomba za to kar so, po mokrem pa raje nebi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov