Novice

“Ocene in komentarji” pnevmatik – Michelin omogoča lažjo odločitev za nakup pnevmatik z obogatitvijo svoje spletne strani s povratnimi informacijami strank.

Iščete prave pnevmatike? Kdo lahko bolje odgovori na vaša vprašanja kakor uporabniki pnevmatik Michelin?

Prvega septembra je Michelin obogatil svojo spletno stran www.michelin.si z uvedbo on-line centra za komentarje, s ciljem, da omogoči lažjo odločitev za nakup pnevmatik.

Torej, od zdaj naprej, imajo uporabniki vodnik za nakup pnevmatik, s katerim bo izbira novih pnevmatik veliko lažja.

Za vsako pnevmatiko Michelin bodo lahko bodoči kupci videli:
– splošno oceno
– oceno glede različnih zmogljivosti
– komentarje uporabnikov

Da bi pri tem uspeli, Michelin vabi uporabnike, da ocenijo njihove pnevmatike Michelin za osebna vozila po naslednjih kriterijih: oprijem in zaviranje na suhem, oprijem in zaviranje na mokrem, življenjska doba pnevmatik, izkoristek goriva, udobje in raven hrupa in da opišejo izkušnje s pnevmatikami Michelin.

Z novim poglavjem za komentiranje pnevmatik je Michelin ponovno zvest svoji strategiji Total Performance. “Ocene & komentarji, vse to ilustrira dejstvo, da zelo cenimo odzive naših uporabnikov – filozofiji uporabnikov in naša sta
enaki: prodajati zmogljivosti, ne pnevmatik” pojasnjuje Remi Paupert, direktor marketinga za področje osrednje in južne Evrope. »Lažje bi se bilo odločiti za eno izmed zmogljivosti. Pri Michelinu razvijamo pnevmatike na način, da nudijo maksimalne zmogljivosti številnih parametrov hkrati, pri tem pa se ne poslabša nobena od lastnosti, ki so pomembne za vsakega uporabnika: varnost v vseh okoliščinah, dolga življenjska doba pnevmatik in energetska učinkovitost. To imenujemo Michelin Total Performance«.

Vir: Michelin

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Porsche ne bo izdeloval poceni roadsterja
Prihaja športno nabriti Hyundai i20