Novice

999 primerkov Cuprinega športnika Formentor VZ5 posebne barve

Začela se je proizvodnja ekskluzivne različice ekstremnega Cuprinega Formentorja VZ5 v sivi barvi Taiga, ki bo omejena na zgolj 999 primerkov.

Formentor VZ5 je Cuprin najzmogljivejši model, ki po besedah predsednika znamk Cupra in Seat Waynea Griffithsa predstavlja vrhunec med modeli z notranjim zgorevanjem ter je namenjen pravim avtomobilskim navdušencem.

V paleto modelov Formentor VZ5 je bila dodana omejena serija VZ5 Taiga Grey. Lakirana je v edinstveni tajgino sivi barvi, ki je bila zasnovana posebej za to vozilo. Zunanja barva je usklajena z notranjostjo – progresivno grafiko v črni barvi Dinamica Black, perforirano na bakreni podlagi, ki jo zaokroža rjavo napa usnje za sedežne prevleke. Vsak primerek bo imel na vratni plošči lasersko gravirano številko vozila s senčnim učinkom, ki bo poudarjala ekskluzivnost in zaznamovala njegovo mesto v zgodovini znamke.

Proizvodnja Formentorja VZ5 Taiga Grey poteka od preteklega tedna v tovarni v Martorellu, 999 primerkov pa bo del omejene serije Formentor VZ5, ki bo skupno štela 7.000 enot.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Cupra.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Mazda CX-60 bo na voljo z novim dizelskim šestvaljnikom
Peugeot e-Expert Hydrogen združuje električni pogon z napredno tehnologijo vodikovih gorivnih celic