Novice

Aleks Humar in Florjan Rus, najhitrejša Slovenca na zaprti cesti

V letošnji rally sezoni smo z njima preživeli kar nekaj časa na dirkah, ob zaključku pa so v ekipi pripravili video o najhitrejši slovenski ekipi na zaprti cesti.

Na začetku letošnjega leta je Gašper v pogovoru z Aleksom pred zaključkom sezone zapisal, da gre za dirkača, ki ne pozna polovičarstva in vedno vozi “na polno”. Brez kompromisov, z veliko spoštovanja do dobre konkurence, ki iz njega iztisne najboljše, ostaja dirkač, ki v prvi vrsti vozi zase.

Ekipo Aleks Humar – Florjan Rus smo spremljali na prepričljivem nastopu na uvodnem Rebenland Rallyju, na Lavanttalu, ob bližnjem srečanju s skalo, na Rallyju Saturnus, v Velenju, na napeti dirki v Mariboru, pa v namočeni Novi Gorici, kjer sta si že zagotovila prvo mesto v skupnem seštevku, ter na koncu v domači Idriji, kjer sta uspešno zaključila letošnjo sezono dirk za državno prvenstvo.

Po odličnih nastopih se je Aleks odločil, da dirkalnik Renault Clio R3, s katerim je osvojil dva naslova državnega prvaka Slovenije, proda Vladici Rabrenoviću v Srbijo, sam pa si ogleduje nov dirkalni Renault Clio R3T.

V spodnjem posnetku si lahko ogledate prispevek, ki ga je ekipa pripravila ob zaključku sezone.

Avtomobilizem.com (Foto: Gašper Pirman. Video: Gregor Pavšič)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Aleks Humar in Florjan Rus, najhitrejša Slovenca na zaprti cesti"


a_sist
9 leta 4 meseci nazaj

Carja. Z novim cliom R3T bo le še bolje.. vsaj če sodim po prvih nekaj testnih relijih tega avtomobila.

 
Škoda o novem Superbu v presežnikih
Prihod novih modelov vozil BMW serije 6