Novice

Aston Martinova športnika v barvah Red Bulla

Pri angleškem butičnem proizvajalcu športnih vozil, znamki Aston Martin, so se odločili, da ovekovečijo skupno sodelovanje z moštvom Red Bull Racing ter ponudili kupcem limitirano serijo modelov Vantage V8 in V12.

Potem ko je angleški Aston Martin koncem lanskega leta v Melbournu podaljšal sodelovanje z moštvom formule 1 Red Bull Racing, so sedaj omenjenemu partnerstvu posvetili še s posebno serijo vozil Vantage V8 in V12. Aston Martinov interni oddelek »Q by Aston Martin«, ki je zadolžen za predelave in dodatno personalizacijo vozil, je v barvah Red Bullovega bolida Formule 1 pripravil omenjeno število vozil, ki bodo na voljo v drugem četrtletju letošnjega leta.

Ljubitelji Red Bullove ekipe in Aston Martinovih vozil bodo tako lahko izbrali enega od obeh modelov, ki bo na voljo v modri barvi Mariana (oziroma v srebrni barvi Tungsten ali satenasto modri barvi Mariana) ter ozaljšan s prepoznavnimi rumenimi in rdečimi dodatki. Omejena serija bo prepoznavna hkrati tudi po sprednjem odbijaču, zadnjem difuzorju in maski iz ogljikovih vlaken, v notranjosti pa se bo ponašala z napisi »Red Bull Racing« na sedežih ter nekaterimi nadstandardnimi dodatki (volanski obroč, oblečen v alkantaro). Potencialni kupci se bodo lahko odločili tudi za posebno ploščico s podpisi Red Bullovih dirkačev Daniela Ricciarda in Maxa Verstappena.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Aston Martin.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Ford bo v petek pokazal novo Fiesto ST
Opel pripravlja ekskluzivni program za bodoče lastnike