Novice

Opel pripravlja ekskluzivni program za bodoče lastnike

Opel se ne osredotoča na zadnja namigovanja o prodaji znamke skupini PSA, v Ženevi bodo poleg množice novih modelov predstavili še storitev Exclusive, ki dviguje personalizacijske možnosti na povsem nov nivo.

Personalizacijski program, ki bo javnosti predstavljen čez manj kot dva tedna v Ženevi, bo kupcem nove Insignie dovolil prilagoditi videz vozila njihovemu osebnemu okusu. Na voljo bo praktično neomejena paleta zunanjih barv in ogromno različnih dizajnov aluminijastih platišč. Personalizacija se nadaljuje tudi v potniški kabini, kjer bodo na voljo različne usnjene opcije in raznoliki dekorativni elementi.

Del novega programa Exclusive je tudi posebna digitalna izkušnja, kjer bodo v salonu s pomočjo fotografij z ločljivostjo 4K in navidezne resničnosti v visoki resoluciji strankam virtualno predstavili vozilo ter prikazali vsak najmanjši detalj pred končnim naročilom popolnoma prilagojenega modela.

Opel bo poleg nove Insignie Grand Sport in Sports Tourer v Ženevi prvič pokazal še dva športna terenca, Crossland X in Grandland X, ter električno Ampero-e z več kot petsto kilometri dosega.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Opel.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Aston Martinova športnika v barvah Red Bulla
Škoda s prenovo Rapida ni želela preveč tvegati