Novice

Audi napoveduje šest novih RS-ov za Frankfurt

Nemci bodo z velikim pompom obeležili 25-letnico modelov RS. Za septembrski salon v Frankfurtu so namreč najavili predstavitev kar šest novih najbolj ostrih Audijev.

Razen priložene fotografije sicer niso postregli z nobeno drugo tehnično podrobnostjo o četici novincev. Je pa možno na fotografiji iz črnih silhuet razbrati oziroma oceniti, da sta prva dva modela najbrž RS6 Avant in RS7 Sportback. Oba bo predvidoma gnal štirilitrski turbobencinar s preko 600 KM.

Tretji in četrti od leve proti desni sta z veliko vejetnostjo RS Q3 in RS Q3 Sportback. Največ verjetnosti polagamo na možnost, da bo oba gnal 2,5-litrski turbobencinski petvaljnik z nazivno močjo preko 400 KM.

Peti v vrsti je manj očiten, a sklepamo, da gre za RS4 Avant, ki ga bo gnal 2,9-litrski turbinski V6 z nazivno močjo preko 450 KM. Zadnji v vrsti je predvidoma RS Q8, ki ga bo gnal štirilitrski V8 turbobencinar, znan tudi iz Lamborghinija Urus. Da bo razlika med obema zagotovljena, bo le ta v Audiju razvijal nekaj manj moči kot v Italijanu.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Audi.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Mike Manley namerava dodatno krepiti ponudbo Jeepa
Hyundaijev prvi model s solarnim sistemom na strehi