Novice

Mike Manley namerava dodatno krepiti ponudbo Jeepa

Dobro leto dni po nastopu položaja vodje skupine FCA je Mike Manley odkrito spregovoril o želji oziroma nameri vlagati predvsem v širitev ponudbe Jeepa.

Pri FCA-ju se zavedajo, da se avtomobilska industrija sooča z največjimi spremembami v svoji celotni zgodovini. Priprave na te spremembe tečejo pri vseh proizvajalcih brez izjeme. Vsi po vrsti intenzivno vlagajo v številna področja, od katerih sta avtonomnost in elektrifikacija dve z, zdi se, najvišjo postavljeno pomembnostjo. Tudi FCA se na enak način pripravlja na srednjeročno in bolj oddaljeno prihodnost. Kljub temu pa morajo poskrbeti tako za zdravje trenutnega poslovanja kot tudi bližnjo prihodnost. Za slednjo je Mike Manley v enem od svojih intervjujev odkrito povedal, da polagajo velike upe na znamko Jeep.

Jeep generalno predstavlja, po zaslugi glavnine prometa, ki ga z njihovimi modeli zagotavljajo, gonilno silo napredka in rasti podjetja. Nič čudnega torej, da namerava naslednik Sergia Marchionneja še naprej delovati na prepoznavnosti in prodajni uspešnosti terenskih Jeepov.

V vidu širitve poslovanja znamke Jeep že v kratkem pričakujemo čisto nov mali terenec, umeščen pod Renegade, večji Grand Cherokee s tremi vrstami sedežev in dolgo pričakovani Grand Wagoneer, ki bo pozicioniran še nad slednjim.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Jeep.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Mike Manley namerava dodatno krepiti ponudbo Jeepa"


xxl
7 meseci 20 dni nazaj

Fiat pa… pa, pa.

 
Angleži pripravljajo pet novih modelov v naslednjih dveh letih
Audi napoveduje šest novih RS-ov za Frankfurt