Novice

Casa Seat je odprla svoja (spletna) vrata

V digitalni otvoritvi je španska znamka predstavila stavbo v srcu Barcelone, s katero izraža poklon mestu, v katerem je bila ustanovljena pred sedmimi desetletji.

Na otvoritvi so vodilni predstavniki znamke in njeni ambasadorji virtualnim obiskovalcem razkazali različne prostore ter tako omogočili podroben ogled vsega, kar bo Casa Seat ponujala, ko bo lahko fizično odprla svoja vrata. To se bo zgodilo takoj, ko bo situacija v povezavi s pandemijo koronavirusa dovoljevala vstop.

Na Seatovem kanalu Youtube je na ogled posnetek virtualne otvoritve, pri kateri je eno od vodilnih vlog prevzel Seatov podpredsednik za prodajo in trženje ter izvršni direktor znamke Cupra Wayne Griffiths.

Casa Seat je svojevrsten poklon mestu Barcelona, v katerem se je pred sedmimi desetletji rodila znamka Seat. Pri podjetju želijo z ustanovitvijo Case Seat ustvariti središče mobilnosti za mesto ter prostor, ki bo omogočal pogled v prihodnost. S podporo urbani kulturi naj bi ljudem ponudili stičišče za ustvarjanje idej, pogovorov ter soočanje z bodočimi izzivi mobilnosti in trajnostnega razvoja.

Avtomobilizem.com (Vir: Seat. Foto in video: Seat.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volkswagen Arteon bo dobil še karoserijsko različico Shooting Brake
Peugeot e-Traveller omogoča nove dimenzije potovanj