Novice

Center Jereb iz Izole že devetič s priznanjem Ichiban

Toyota Motor Europe (TME) je na slavnostnem dogodku v belgijskem Antwerpnu objavila seznam dobitnikov priznanj Ichiban, ki jih podeljujejo po priporočilih evropskih kupcev.

V Izoli očitno vedo, kako ponuditi svojim kupcem odlično izkušnjo, saj so z že devetim zaporednim naslovom Ichiban* postali evropski rekorder v zadovoljstvu strank. Priznanje je direktor Andrej Jereb sprejel z izjavo: »Toyota je izjemno globoka in predvsem čista znamka. Toyotin način, ki temelji na poštenosti, kvaliteti in spoštovanju, mi je tudi osebnostno izjemno blizu. Prav zaradi tega celoten proces izbora za nagradi Ichiban jemljemo izjemno resno. Poleg tega smo izjemno ponosni, da smo jo dobili že deveto leto zapored. To je nenazadnje tudi odraz našega razumevanje korporativnih vrednost in dokaz, da smo na pravi poti in da dobro delamo.«

Pri izboru so upoštevali priporočila kupcev, ki jim pri Toyoti želijo ponuditi izjemno izkušnjo ob nakupu. Ocenili so poslovanje približno 2.300 evropskih prodajalcev in pri tem upoštevali tako priporočila kupcev kot tudi poslovni uspeh.

V svojem govoru na prireditvi je dr. van Zyl, predsednik in generalni direktor družbe TME, med drugim dejal: »Toyota želi biti številka ena po priporočilu strank povsod v Evropi. Najpomembnejši cilj je, da je kupec številka ena v srcih in glavah vsakega zaposlenega.« 

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Toyota.)

*Ichiban je japonska beseda, del besedne zveze »okyakusama ichiban« – kupec je na prvem mestu. Ichiban v tem primeru pomeni »prvi« ali »številka ena«. 

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Center Jereb iz Izole že devetič s priznanjem Ichiban"


vinci
6 leta 9 meseci nazaj

Čestitke tudi z moje strani. Res so vredu.

srcnik
6 leta 9 meseci nazaj

Čestitke, ostalim za zgled.

 
Navidezen športni tretma Škodinega Karoqa
Kozmetična prenova Fiatovega enoprostorca