Novice

Citroënov predstavitveni prostor v Ženevi prejel nagrado za kreativnost

“La Maison Citroën” je bil po mnenju žirije letos izbran za najboljši razstavni prostor na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Posebna žirija strokovnjakov iz Ženevskega kluba za oglaševanje in komunikacije vsako leto  izbere tisto avtomobilsko znamko, ki naj bi svoj razstavni prostor pokazala v najboljši luči in pri tem izpolnila največ zadanih kriterijev. Letošnjo 16. nagrado za kreativnost (Creativity Award 2019) so podelili francoskemu proizvajalcu Citroën, ki naj bi s svojim predstavitvenim prostorom, poimenovanim “Hiša Citroën” prepričal v vseh pogledih.

Postavitev, s katero je znamka izpostavila svojo stoletno zgodovino in jo na domiseln način prepletla s prihodnostjo, je obiskovalce sprejemala z veliko mero gostoljubnosti. Predstave “The Place to C”, ki so potekale večkrat dnevno, pa so bivalni prostor z unikatno arhitekturno zasnovo preobrazile v igrišče konceptnega vozila Ami One, ki je krožilo po prostoru.

Razstavni prostor je tako popeljal obiskovalca v današnji svet Citroëna skozi hišo “La Maison Citroën”, nato pa ga je “Le Comptoir Ami One” ponesel v prihodnost. Obiskovalcem je bil na ogled tudi edinstveni simulator digitalnih izkušenj, ki naj bi predstavljal poslovanje prihodnosti.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Citroën.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Porsche še naprej odkriva električni Taycan
Fisker napoveduje električni SUV za 40.000 dolarjev