Novice

Clio za slovenske kupce

Dogovor med tovarno Revoz v Novem mestu, Uradom RS za komuniciranje in podjetjem Renault Nissan Slovenija je prineslo novo posebno serijo modela Renault Clio I Feel Slovenia za naš trg, s prilagojenim paketom opreme za potrebe slovenskih kupcev.

Tristranski projekt

Novomeški Revoz od junija letos na v tovarni v Novem mestu izdeluje tudi aktualno generacijo modela Clio, saj je globalno povpraševanje kupcev po modelu v zadnjih letih nenehoma naraščalo, kar je ob proizvodnji v Franciji in Turčiji prineslo širjenje na dodatne lokacije. Za predsednika uprave Kaana Ozkana je dodelitev proizvodnje Clia četrte generacije seveda odlična novica, saj pomeni dodaten zagon v poslovanju in svojevrstno zagotovilo za stabilnost poslovanja. V uvodnih besedah jo je povezal s številom tri, saj gre za tretji model v njihovi proizvodnji, ki prinaša delo v tretji izmeni ter skupno več kot tri tisoč delavcev v Revozu.

Renault Clio I Feel Slovenia (15)Jean-Pierre Mesic, direktor podjetja Renault Nissan Slovenija, je verjetno enako ponosen na sodelovanje v novem projektu kot tudi na dejstvo, da je Renault Clio najbolj prodajan avtomobil na našem trgu in tudi širše v regiji, kar pomeni, da je Renault pomemben za našo regijo.

Kristina Plavšak Kranjc je v imenu Urada RS za komuniciranje, ki med drugim skrbi za blagovno znamko I Feel Slovenia, izrazila zadovoljstvo, da je Renault prepoznal vrednost omenjene blagovne znamke. Direktorica Urada je obenem dejala, da spodbujajo čim širšo, a premišljeno uporabo znamke, ki naj bi dajala državi ter izdelkom in storitvam, ki iz nje prihajajo, dodatno moč na trgu.

Več opreme za zahtevnejše kupce

Renault Clio I Feel Slovenia (10)Clio I Feel Slovenija je slovenskim kupcem že na voljo, omislijo pa si ga lahko v eni od šestih karoserijskih barv brez doplačila (tudi za kovinske barve). Zasnovan je na paketu opreme Intense, ki so ga nadgradili s sprednjimi in zadnjimi žarometi Pure Vision LED, parkirnimi senzorji na sprednjem in zadnjem delu vozila, vzvratno kamero, sredinskim naslonom za roke, samodejno klimatsko napravo, kartico za prostoročno odklepanje in zagon, navigacijskim sistemom, senzorjem za dež, samozatemnitvenim vzvratnim ogledalom, dodatno zatemnjenimi stekli in še nekaterimi drugimi dodatki.

Serija bo na voljo s tremi bencinskimi ter dvema dizelskima motorjema po cenah od 15.090 € dalje, pri čemer bodo kupci deležni  še popusta v višini 2.200 €. Celoten cenik vam je na voljo na tej povezavi.

Besedilo in foto: Urška Radolović.

 

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Naši forumski uporabniki preizkušajo zimske pnevmatike Continental WinterContact TS860
Pri PSA so pripravili vozilce za mestni vrvež