Novice

Do dirkalnika z Adrifundom

Novi časi prinašajo nove rešitve. Eden od načinov, da človek uresniči idejo, je tudi zbiranje sredstev s pomočjo spletnih platform, kot je Adrifund.

Iztokova velika strast je dirkanje, zato se je domislil načina, kako zbrati dovolj denarja za nakup in predelavo serijskega vozila Renault Twingo, ki bi bilo namenjeno tako tekmovanju kot tudi pridobivanju dirkaških izkušenj na t.i. track dnevih na zaprtih stezah. Na nek način gre torej za souporabo dirkalnika ter lažji vstop v svet motošporta vsem, ki uživajo v bencinskih hlapih.

Vrednost projekta je ocenjena na 12.000 evrov, kar je tudi vsota, ki jo Iztok želi zbrati preko spletne platforme Adrifund. Po nekaj dnevih je na skoraj četrtini potrebnih sredstev, zbiranje pa bo potekalo do 1. marca letos. Zneski, s katerim lahko navdušenci in poslovni sponzorji podprejo projekt, so različni in segajo od simbolične podpore pa vse do 6.000 evrov za poimenovanje avtomobila.

Če bo šlo vse po načrtih naj bi Twinga kupil že v februarju in ga po opravljeni predelavi najprej dal v uporabo podpornikom, kasneje pa bi bil dirkalnik na voljo tudi za najem.

Avtomobilizem.com (Vir: Iztok Franko, Adrifund.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Pametnejši celo od večjih bratov
Nova zbirka oglaševalskih dosežkov za Super Bowl LII

Več vsebin

Novice

Do dirkalnika z Adrifundom

Testi

Oranžna strela

Renault Twingo GT
Novice

Renault razkril športni Twingo GT

Testi

Feniks iz pepela

Renault Koleos Initiale Paris Energy dCi 175 4WD X-Tronic
Novice

Lani je največ avtomobilov prodala naveza Renault-Nissan-Mitsubishi

Novice

Renault uvaja nov bencinski motor v družini Scenic

Testi

Avantura

Renault Zoe 40 kW Bose
Testi

Liga prvakov

Nissan X-Trail 2.0 dCi X-T 4WD Tekna