Novice

Do dirkalnika z Adrifundom

Novi časi prinašajo nove rešitve. Eden od načinov, da človek uresniči idejo, je tudi zbiranje sredstev s pomočjo spletnih platform, kot je Adrifund.

Iztokova velika strast je dirkanje, zato se je domislil načina, kako zbrati dovolj denarja za nakup in predelavo serijskega vozila Renault Twingo, ki bi bilo namenjeno tako tekmovanju kot tudi pridobivanju dirkaških izkušenj na t.i. track dnevih na zaprtih stezah. Na nek način gre torej za souporabo dirkalnika ter lažji vstop v svet motošporta vsem, ki uživajo v bencinskih hlapih.

Vrednost projekta je ocenjena na 12.000 evrov, kar je tudi vsota, ki jo Iztok želi zbrati preko spletne platforme Adrifund. Po nekaj dnevih je na skoraj četrtini potrebnih sredstev, zbiranje pa bo potekalo do 1. marca letos. Zneski, s katerim lahko navdušenci in poslovni sponzorji podprejo projekt, so različni in segajo od simbolične podpore pa vse do 6.000 evrov za poimenovanje avtomobila.

Če bo šlo vse po načrtih naj bi Twinga kupil že v februarju in ga po opravljeni predelavi najprej dal v uporabo podpornikom, kasneje pa bi bil dirkalnik na voljo tudi za najem.

Avtomobilizem.com (Vir: Iztok Franko, Adrifund.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Pametnejši celo od večjih bratov
Nova zbirka oglaševalskih dosežkov za Super Bowl LII