Novice

Ekstremni slog za razred E All-Terrain 4×4²

Mercedes-Benz nas je v preteklosti že očaral z divjima G63 6×6 in G500 4×4², toda zagotavljamo, da ta teden še niste videli nekaj tako divjega in fascinantnega, kot je tale edinstven razred E All-Terrain.

Če ste sprva pomislili, da gre le za virtualno manipulacijo, ste se pošteno zmotili. Jurgen Eberle je ambiciozen inženir, zaposlen pri Mercedes-Benzu, ki je ustvaril novega člana znamkine družine. Razred E All-Terrain 4×4² je nastal po tem, ko je Eberle prevzel svoj novi avtomobil in želel nekoliko izboljšati njegove terenske sposobnosti.

Družinski karavan je opremil z novimi portalnimi osmi, ki dvignejo višino vozila za 40 centimetrov, nanje namestil 21-palčna platišča in povečal širino vozila za 20 centimetrov. Terensko zver poganja 3,5-litrski prisilno polnjen šestvaljni agregat z 245 kilovati. All-Terrain 4×4²je brez reduktorja ali večih zapor diferencialov, toda kljub temu si zasluži svoje mesto v Mercedesovi družini 4×4².

Kot poroča AutoExpress, naj bi nemški proizvajalec pokazal interes na račun odličnega odziva ljudi in naj bi razmišljal o možnem zagonu izredno omejene proizvodnje.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Mercedes-Benz.)

Mnenja uporabnikov

3 komentarjev za "Ekstremni slog za razred E All-Terrain 4×4²"


Fnatic
6 leta 8 meseci nazaj

Ah to je napaka. Verjetno 21 col

pskoda
6 leta 8 meseci nazaj

31 palična platišča… wtf

 
Continental je izdelal prototip avtonomnega mestnega vozila prihodnosti
Subaru z novim rekordom Nürburgringa